I samarbeid med Norsk Skuespillersenter presenter Pascal Luneau ti norske skuespillere i et konsept han kaller “Le Clip”. Den siste måneden har ti utvalgte skuespillere fått den unike sjansen å jobbe med Pascal. Gjennom samtaler og øvelser har deltakerne og Pascal blitt kjent. Deretter har Pascal spesialskrevet en scene for dem.

Vi ønsker casting directors, regissører og produsenter velkommen til visning 21. april kl 15.30 på Filmens Hus. Mer info her: https://www.facebook.com/events/1416405512004050/

This entry was posted on Monday, March 23rd, 2015 at 19:48 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>